Text or shortcode
Text or shortcode

Ücretsiz tarayıcı strateji oyunları ve pc, yorumlar, ipuçları

Blog

Europa Universalis 4 ü ücretsiz almak için acele edin!

europa universalis 4

Gelecek haftanın Epic Games Store unvanı Europa Universalis 4. Sadece kısa bir süre için! Epic Games’in daha fazla kullanıcı kazanma kampanyası devam ediyor: Her hafta ücretsiz oyun dağıtıyorlar. Bazı durumlarda bilgisayar platformunuzda en fazla iki oyunu etkinleştirebilirsiniz.

Epic Games Store, Europa Universalis IV’ün 30 Eylül Perşembe gününden 7 Ekim’e kadar ücretsiz indirileceğini duyurdu. Bu tarihten sonra oyunu alabilmek için nominal fiyatını ödemeniz gerekecek. Yine de ücretsiz olarak indirdikten sonra oyun sonsuza kadar hesabınızda olacak. Epic Games Store’daki bu popüler strateji oyunu unvanını bu şekilde tanıtabilirsiniz (oyun şu ana kadar yalnızca Steam’de mevcuttu).

Europa Universalis 4 nedir?


Paradox Development Studio Europa Universalis 4, ödüllü Europa Universalis serisinin dördüncü bölümüdür. Oyuncuya bir imparatorluk inşa etme görevi verilir. Egemen bir dünya imparatorluğu yaratmaya çalışırken, ona yıllarca rehberlik edecek bir ulus üzerinde kontrol verilecek. Ulusunuz yüzyıllar boyunca benzeri görülmemiş bir özgürlük, derinlik ve tarihsel doğrulukla yönetilecek. Bu oyun zengin stratejik ve taktik derinliğe sahiptir ve keşfetmenize, ticaret yapmanıza, savaşmanıza ve diplomasi yapmanıza olanak tanır.

Mevcut seçeneklerden biri, egemenliğiniz altında küresel hakimiyet kurabileceğiniz Osmanlı İmparatorluğu!

Europa Universalis IV, oyuncuların gelişmekte olan bir ülkeyi kontrol etmelerine ve onu küresel bir güç haline getirmelerine olanak tanır. Keşif, ticaret, savaş ve diplomasi yoluyla uluslar yüzyıllar boyunca ayakta kalır.

Dördüncü bölüm yeni bir sistem olan Monarch Power’ı tanıtıyor. Bu istatistik, oyuncuların seçimlerini etkileyecek ve oyunun akışını düzenleyecektir. Yüzlerce yıllık oyun boyunca, manzara mevsimsel etkilerle değişecek. Dünyanın evrimini bilgilendirmek için oyun, tarihsel olarak doğru davranışları kullanır. Oyuncular bu olaylara nasıl tepki vereceklerini seçebilecekler.

Europa Universalis IV için oyuncunun deneyimini değiştirmek için satın alabileceğiniz birçok eklenti DLC paketi bulunmaktadır. Immersion paketleri, önemli dünya olayları ve fraksiyonları hakkında ayrıntılar sağlarken, içerik paketleri, ülkelerin geliştirmesi için yeni fırsatlar sunar.

Bu, Epic Stores Europa Universalis 4 sayfasıdır.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Previous Article

Goodgame BigFarm Octoberfest event

Next Article

Amazon’un New World sonunda yayınlandı!

You might be interested in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.