Text or shortcode
Text or shortcode

Ücretsiz tarayıcı strateji oyunları ve pc, yorumlar, ipuçları

Blog

Yeni: Grepolis Tam Ekran Şehir Görüntüleme

Bugün, sizlere yapılacak olan bir değişikliği duyurmak istiyorum: Tam Ekran Şehir Görüntüleme. Belki neden Grepolis ekibinin bunu yapmak istediğini bilmek istersiniz. Çok basit: zaman zaman yapımcılar oyuna ilişkin bazı değişiklikler yaparak yeni oyunculara daha kolay ve çekici bir başlangıç sunmak durumundadırlar.

Her online oyun, yeni oyuncuların oyuna dahil olmasına bakar. Bununla birlikte tahmin edersiniz ki bu harika oyun Grepolis için, yeni oyuncuların bir an evvel oyuna katılmasını sağlamak hayati bir önem taşımaktadır.

Şehre genel bakışın bir pencere içerisinde gösterilmesinden hiçbir zaman memnun olmadık. Bu biraz garip hissettiriyordu ve teknik bir görünüşü var gibiydi.

Şehre tam ekranda genel bakışın sağlanması ile oyuncular artık pencere içerisinde değil, tam çözünürlükte şehirlerini görebilecekler. Şehrin etrafında yer alan güzellikleri görüntülemek için görüntüyü kaydırabilirsiniz!

 

town_view

 

Ama bu değişiklik yeterli değildi. Bildiğiniz üzere çoğu oyuncu yeni bina kurmak için emirlerini senato penceresinden veriyordu. Bu durum eğer sadece verimlilik hedefleniyorsa güzel gözükmekte iken, çok teknik bir özellik hissiyatı oluşturuyordu. Fakat, çoğu oyuncu şehirlerini genişletirken daha hissedilebilir bir geri bildirim almak istiyorlardı.

İnşaat modunun revize etmelerinin sebebi de budur. Artık seçenekleriniz ve genel olarak neler olup bittiğini daha iyi gözükecektir. İnşaat modu aktif değilken şehrin nasıl gözüktüğüne ilişkin bir örnek:

 

town_overview_final01

 

Ve tabii ki, görüntü inşaat modunu açtığınız vakit değişiyor:

 

town_overview_final02

 

Evet, bu kısa bir yazıydı fakat bu özellikle ilgili anlatılacak çok da fazla bir şey yok 😉

 

Greopolis ile iyi eğlenceler!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Yeni: Grepolis Tam Ekran Şehir Görüntüleme, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
Previous Article

Forge of Empires PvP Savaş Sistemini Duyurdu

Next Article

Raid: Shadow Legends yakında bir Klan Turnuvasına ve çeşitli denge değişikliklerine ev sahipliği yapabilecek

You might be interested in …

Forge of Empires

Yeni Çağın Başlangıcı Oyun Forge of Empires başlarken bina inşa etmeniz için size bir arazi veriliyor. Rehber size bina çeşitlerini menü içerisinden tanıtıyor. Nasıl inşa edeceğinizin yanında daha fazla bina seçeneğine ulaşmak için nasıl araştırma […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.