Text or shortcode
Text or shortcode

Ücretsiz tarayıcı strateji oyunları ve pc, yorumlar, ipuçları

Blog

Goodgame BigFarm Octoberfest event

Oktoberfest bu yıl fiziksel olarak düzenlenmeyecek (geçen yıl olduğu gibi). Ancak bu tamamen iptal edildiği anlamına gelmez. Alkolik Gaudi, Cuma günü Goodgame Big Farm inşa etme oyununda başladı. 6. seviyeye ulaştığınızda, katılmaya hak kazanırsınız. Parti görevlerini tamamlamak ve ödüller kazanmak için 10 Ekim’e kadar vaktin var. Aşağıdaki Goodgame BigFarm Octoberfest etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Artık ziyaretçilere yiyecek ve içecek sağlayabileceğiniz bir seçim çerçevesi bulacaksınız. Patlamış mısır, simit, salata, balık güveç, salata gibi farklı ürünleri misafirlerin ihtiyaçlarına göre hazırlayabileceğiniz bu çadırın çevresinde daha küçük çadırlar da bulacaksınız. Ama dikkat et! Bazı iş arkadaşlarınızın bu tür işlerden yorulduğunu görebilirsiniz. Goodgame Big Farm’da uyuyan bir veya iki hizmetçiyi uyandıran iş arkadaşlarınızı ödüllendirebilirsiniz.
Rütbeniz ve müteakip ödüller, çabalarınızın ne kadar başarılı olduğuna bağlıdır. Ayrıca Goodgame Big Farm Shop’ta şık Oktoberfest dekorasyonları da bulabilirsiniz. Etkinlik süresi boyunca giriş yapan her oyuncuya ücretsiz bir Oktoberfest masası verilecektir.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Previous Article

Raid: Shadow Legends yakında bir Klan Turnuvasına ve çeşitli denge değişikliklerine ev sahipliği yapabilecek

Next Article

Europa Universalis 4 ü ücretsiz almak için acele edin!

You might be interested in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.