Text or shortcode
Text or shortcode

Ücretsiz tarayıcı strateji oyunları ve pc, yorumlar, ipuçları

Blog

Khan Wars 5 – Gelecek için Planlar

Khan Wars 5 resmi olarak açıklandı. Ödül kazanmış ünlü oyun XS Software tarafından kıdemli ve acemi oyuncuların  kalpleri ve zihinlerini kazanmak için yeni teknikler ve geliştirilmiş mevcut oyun özellikleri ile 5. sürümle birlikte geliyor.

Oyun, mevcut arayüzündeki kontrol düğmelerinde ve özelliklerin pozisyonunda değişiklik yapmadan yeni görsel çarpıcı dizaynlar sunuyor. Mevcut dizaynın hemen hemen aynısı olduğu için tecrübeli oyuncuların yabancılık çekmeyeceği oyun aynı zamanda yeni oyuncuların da geliştirilmiş rehber ve araştırmacı özellikleri sayesinde oyunun temellerini öğrenebilecekleri ve alışmakta problem yaşamayacakları bir  türde.

Şövalyeler savaşta ve şehrin gelişiminde daha önemli görevlerde yer alacaklar. Savaş becerileri savaş alanında daha etkili olacak ve buldukları öğeler zaferin şansını farkedilir derecede artıracak. Savaşçıların kampa gönderilme imkanı savaşçıların etkinliğini artıracak ve savaşın en değerli öğeleri olmalarını sağlayacak.

 

Bazı oyuncular hayalet kalelerin mekanizmasından mutsuzdular. Yakın zamanda Khan Wars 5’te PVP’ye dayalı yeni bir mekanizma, klan oyunu ve koordineli takım oyunu özellikleri olacağı duyuruldu. Oyunun yayım tarihi yaklaştığından daha fazla bilgi için takipte kalın.

 

Yeni bir ulus özelliği de eklenecek. Savaş birimlerinin alımının hızının artırılması ve oyuncuların savaş sonrası ordularını daha hızlı eğitebilme imkanı raporlandı. Sınırlara bonus kazandırma özelliği veren zafer kazanma vasfı kullanışlı olmadığı için oyundan kaldırılacak.

 

Oyuncuların şövalyelik malzemelerinin ticaretini yapabilmeleri için müzayede evi de planlar arasında. Müzayede evi tamamen oyuncu kontrolünde olacak ve kullanıcı tarafından belirtilen müzayedeleri vurgulayacak. Oyuncu bir malzemeyi açık artırmaya koyduğu zaman diğer oyuncular para ile teklif verebilecekler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Khan Wars 5 - Gelecek için Planlar, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
Previous Article

Khan Wars

Next Article

Crusader Kings 2

You might be interested in …

Khan Wars

Khan Wars XS Software tarafından geliştirilen bir strateji tarayıcı oyunu. Yakın zamanda birçok güncelleme ve genel oyun yorumlarını kapsayan Khan Wars 2.0 olarak güncellendi. Khan Wars oynamak için yükleme yapmanıza gerek olmadan internet üzerinden oynanan […]

Darkorbit

Darkorbit bilgisayarınıza herhangi bir yükleme yapmadan oynayabileceğiniz ücretsiz MMO tipi bir uzay tarayıcı oyunu. Uzay Saldırıları! Uzak galaksiler tehlikelerle dolu. Darkorbit’te efsanevi savaşları hakimi sen ol: Korkusuz bir astronot ol ve ittifaklarınla birlikte savaşta yerini […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.