Text or shortcode
Text or shortcode

Ücretsiz tarayıcı strateji oyunları ve pc, yorumlar, ipuçları

Blog

Forge of Empires PvP Savaş Sistemini Duyurdu

InnoGames, Guild vs. Guild ile birlikte geliştirdiği yeni PvP özelliğini başarılı browser tabanlı oyunu Forge of Empires için yayınladı. Bundan sonra loncalar, belirli bir bölgenin hakimiyetini sağlamak ve burada güç sahibi olmak amacıyla büyük ölçekli savaşlarda yer alabilecekler. Lonca üyeleri, bölgeleri ele geçirip kontrol altında tuttuklarında başarılarına göre oyunda araştırma çalışmalarına destek ve/veya asker sayısında artış gibi ödüller kazanabileceklerdir. InnoGames, loncalar arası mücadelenin temel özelliklerini anlatan bir video yayınladı. Bu özellik tüm dil seçenekleri için mevcut bulunuyor.

Loncalar arası mücadelede amaç, bilgisayar tarafından kontrol edilen veya başka bir lonca tarafından kontrol edilen bölgeleri fethederek sınırları genişletmek ve olası geri saldırılara karşı, bölgeleri savunmak üzerine kurulmuştur. Bölgelerin kontrolünü ele geçirmek için orduların yanı sıra, bazı nadir mallar da gerektiğinden, barışçıl tüccarlar da loncanın başarısına katkıda bulunmaktadırlar. Her alan, farklı çağlardan farklı kaynaklar ve ordular gerektirdiğinden, loncadaki tüm oyuncular demir çağına ulaştıkları taktirde, ilerleme seviyelerine bakılmaksızın katkı sağlayabileceklerdir. Kontrol edilen alanlar loncanın gücüne doğrudan etkisi olan lonca tecrübe puanı sağlamaktadır. Lonca seviyesi yükseldikçe, tüm lonca üyeleri günlük olarak daha iyi ödüller alacaklardır.

forge-of-empires forge-of-empires

Forge of Empires, oyuncuların, şehirlerinin huzurunu sağlamakla görevlendirildikleri, yeni teknolojiler araştırabildikleri, etkileyici tarihi yapılar inşa edebildikleri ve etki alanlarını askeri harekatlar ve yetenekleri ile genişletebildikleri browser tabanlı strateji oyunudur. Oyun, Alman Bilgisayar Oyunu Ödüllerinde “2013’ün En İyi Browser Oyunu” ödülüne layık görülmüştür. (Deutscher Computerspielpreis).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Forge of Empires PvP Savaş Sistemini Duyurdu, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Previous Article

Forge of Empires

Next Article

Yeni: Grepolis Tam Ekran Şehir Görüntüleme

You might be interested in …

Forge of Empires

Yeni Çağın Başlangıcı Oyun Forge of Empires başlarken bina inşa etmeniz için size bir arazi veriliyor. Rehber size bina çeşitlerini menü içerisinden tanıtıyor. Nasıl inşa edeceğinizin yanında daha fazla bina seçeneğine ulaşmak için nasıl araştırma […]

raid shadow legends event

Raid: Shadow Legends yakında bir Klan Turnuvasına ve çeşitli denge değişikliklerine ev sahipliği yapabilecek

Plarium geliştiricileri, faydalı bilgiler içeren başka bir Raid Digest yayınladı. Bir sonraki Klan Turnuvası 25 Eylül’de gerçekleşecek ve 48 saat sürecek. Superrade geliştiriliyor. Bu, çifte ödül alırken zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu özellik ekip tarafından […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.